Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Praliny

Jest to rodzaj czekoladek nadziewanych masą kremową lub zawierających w środku orzechy.

Istnieją trzy główne typy:

  • Belgijskie pralinki, które składają się z czekoladowej skorupy z miękkim, czasem płynnym nadzieniem, tradycyjnie wykonanej z różnych kombinacji orzechów laskowych, migdałów, cukru, syropu i często past na bazie mleka. 
  • Francuskie pralinki - mocne połączenie migdałów i karmelizowanego cukru .
  • Amerykańskie pralinki - są bardziej miękkie, kremowe połączenie syropu i orzechów, lub migdałów z mlekiem lub śmietaną.
Opcje przeglądania
  • Poziom wytrawności
  • Kraj
  • Waga
  • Zakres cen
  • Wyczyść
Sortuj wg:
  • 1
  • Produktów na stronie:
  • 36
  • 60
  • 96
  • 1